OptiFreeze > Media > Press Releases & News

2020-12-23, 10.18 (CET)

Newsletter December 2020

"This year, a year of challenges, we have focused on the commercialization of our flower projects. We have established new ways of working, new channels of communication and has built new collaborations.

Ulf Hagman, CEO OptiFreeze"

Please find our newsletter attached



Ulf Hagman

CEO 

OptiFreeze AB

ulf.hagman@optifreeze.se

Tel 0733636380

OptiFreeze AB (publ) har en patenterad teknologi som bevarar smak, form och textur på grönsaker, frukter och bär genom hela nedfrysnings- och upptiningsprocessen. OptiFreeze har även utvecklat en metod som kan förlänga hållbarheten på grönsaker, färsk skuren frukt, blomstersticklingar, snittblommor och andra plantor. Samma teknologi kan användas för att framställa torkade varor som frukt, grönsaker, örter och kryddor med målet att förkorta torktiden samtidigt som smaken, doften och färgen bevaras. Denna teknologi öppnar upp nya affärsmöjligheter för livsmedels- och växtförökningsindustrin över hela världen. OptiFreeze är resultatet av en längre tids forskning vid institutionen för livsmedelsteknik i Lund. Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market. 

Erik Penser Bank är Certified Adviser, 08-463 80 00 eller certifiedadviser@penser.se

Release